TFFHGD'den coşkulu gece

   TFFHGD

Fifa, Süper lig,Hakem,Gözlemci ve spor camiasının hazır bulunduğu geleneksel kokart töreni Balıkesir Pamukçu Asya termal tesislerinde düzenlenen gecede yapıldı.







Hakem ve gözlemcilerin yanı sıra kulüp yönetimlerinin de hazır bulunduğu geceye FİFA hakemleri Yunus Yıldırım ve Halis Özkahya da katıldı.

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği(TFFHGD) Balıkesir Şubesi'nin dayanışma ve kokart takma gecesi Balıkesir'de, Asya Pamukçu Termal Otel'de yapıldı.

Gecenin açış konuşmasını yapan derneğin Şube Başkanı Mehmet Özkan, Balıkesir bölgesi futbol hakemliğinin her geçen gün ilerlediğine dikkati çekerek, Diğer iller bize gıptayla bakıyor” dedi. Ardından Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürü İlhan Aslan, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Aydın Gider, TFFHGD Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Celâl Mutlu, Balıkesir Amatör Kulüpler Konfederasyonu Başkanı Metin Mengüç ve Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok konuştular. Bu arada, Metin Mengüç, önceki hafta Bigadiçspor ile Barbaros Sefaspor arasında oynanan eleme maçını yönetirken, Barbaros Sefaspor yönetici ve futbolcularının saldırısına uğrayan Ömer Aslantekin'e bir buket verirken, Kendisinden, bölgemizdeki 110 amatör kulüp adına özür diliyorum. Böyle bir olay, bundan sonra yaşanmayacaktır” dedi.

Halk İçin Futbol(HİF) hakemliğinden, bölge hakemliğine yükselen hakemlerin kokartları, üst düzey protokol ve dernek üst düzey yöneticilerinin yanı sıra geceye katılan FİFA hakemleri Yunus Yıldırım ve Halis Özkahya tarafından takıldı.

Geceye, birçok amatör kulüp temsilcisinin yanı sıra Erdekspor, Etispor ve Sanayispor da katıldı.

Gecede, Balıkesir Bölgesi Süper Lig hakemlerinden Aytekin Durmaz'ın maç forması ve bir futbol topu açık artırmaya çıkarıldı. Açık artırmayı, 8 bin lirayla Balıkesirspor Kulübü Başkanı Tuna Aktürk kazandı.



Bandırmalı 6 hakem de kokart taktı

Serdar-Hakan-Zahide üçlüsünün şarkılarıyla renk kattığı gecede, Bandırma'da görevli altı hakem de, HİF hakemliğinden, il hakemliğine yükselerek, yeni kokartlarına kavuştu. Ozan Pişkin, M. Necat Şanlı, Göktuğ Dağ, Gürkan Özcan, Hüseyin Akgün ve Çağrı İdi, bundan sonraki maçlarına bölge kokartı ile çıkacaklar. Yine Bandırmalı hakemlerden Fatih Ünal ve Emre Doğan ise henüz lise öğrencisi olmaları nedeniyle sürelerini doldurdukları halde il kokartı alamadılar. Bu arada, son olarak Bandırmalı hakemler arasına 6 yeni HİF ve bir bölge hakemi daha katıldı.








Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı